Home Projects Scena.ro Magazine

Scena.ro Magazine

Image News 1

Scena.ro Magazine

Revista de artele spectacolului Scena.ro este prima publicație românească ce-și propune să extindă analiza fenomenului spectacologic de la teatru înspre toate formele de expresie derivate din sau înrudite cu acesta – dans, teatru-dans, operă, multimedia, instalații, teatru experimental, ținând cont de noile tendințe de pe scena românească și informând, în același timp, despre ceea ce se întâmplă pe scena lumii.

ARPAS a preluat publicarea Scena.ro în cel de al treilea an de apariție a revistei și a câștigat pentru acest proiect numeroase finanțări ce au permis publicarea acesteia în print.  

Cu o medie de 4 apariții pe an, revista de artele spectacolului Scena.ro a ajuns la numărul 34, în opt ani de apariție. 

În paralel cu apariția în print a revistei, ARPAS a continuat dezvoltarea website-ului resursă www.revistascena.ro unde se pot găsi o bază de date cu articole apărute de-a lungul timpului, o bază de synopsis-uri de piese noi la dispoziția teatrelor și regizorilor interesați să le monteze, informații despre festivaluri internaționale, burse și rezidențe, precum și informații la zi despre scena românească și cea internațională. Website-ul www.revistascena.ro va fi dezvoltat în continuare și în 2017.